TRP-kumikiila 70 mm - MALLI TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ
TRP-kumikiila 70 mm - MALLI TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ TRP-kumikiila 70 mm - MALLI TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ TRP-kumikiila 70 mm - MALLI TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ TRP-kumikiila 70 mm - MALLI TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ TRP-kumikiila 70 mm - MALLI TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ
TheRampPeople

TRP-kumikiila 70 mm - MALLI TULOSSA MYYNTIIN MYÖHEMMIN KESÄLLÄ

Laadukkaat kumikiilat 100 % kierrätyskumista

192,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Tuote on tilapäisesti loppunut.

TRP-kumikiilat ovat kestäviä eikä niitä tarvitse erikseen asentaa.

Kiilat kestävät jopa 500 kg maksimikuorman. Voit mattoveitsellä tai tavallisella käsisahalla leikata kiilan sopivan levyiseksi. Kiilat sopivat 12 - 60 mm korkoeroihin, myöhemmin kesällä tulossa myös 70 mm malli. Mikäli kynnys on matalampi kuin killan korkeus , voi kiilaa madaltaa leikkaamalla kynnyksen puolelta poikittain ylimääräisen palan pois. Kiilojen nousukulma on 1:10 ja siksi ne soveltuvat hyvin rollaattorien ja pyörätuolien käyttäjille.

TRP-kiilat ovat erittäin vahvoja, mutta painavahkoja - siksi ne pysyvätkin niin hyvin paikallaan ilman erillistä kiinnitystä.


Emme Suomessa suosittele yli 30 cm syvyisiä kynnyskiiloja ulkotiloihin, koska talvella isompien kokojen pinnat saattavat jään ja lumen vuoksi tulla liukkaiksi. Sisätiloissa käytettyinä kaikki koot ovat liukumattomia!

Pituus:
700 mm
Korkeus:
70 mm
Leveys:
1000 mm
Paino:
20900 g
Arvostelut 0 arvostelua