Gyenno Lite -älylusikka (parkinson-lusikka)
Gyenno Lite -älylusikka (parkinson-lusikka) Gyenno Lite -älylusikka (parkinson-lusikka) Gyenno Lite -älylusikka (parkinson-lusikka) Gyenno Lite -älylusikka (parkinson-lusikka)
GYENNO Technologies CO., LTD

Gyenno Lite -älylusikka (parkinson-lusikka)

Käden vapinaa stabiloiva älylusikka. Stressitön ruokailuhetki käden vapinasta huolimatta on mahdollista.

372,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 21 - 35 työpäivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Käsien vapina voi aiheuttaa toiminnallista ja sosiaalista haittaa. 

Gyenno Lite -älylusikan avulla itsenäinen, stressitön ruokailu on mahdollista esim. parkinson-potilailla tai muilla liikehäiriösairauksista kärsivillä.

360-stabilaattori tasoittaa parhaimmillaan jopa 85 % käden tahdottomasta vapinasta. Oppiva käyttöjärjestelmä erottaa käden tahattomat liikkeet jopa 7 cm säteellä. Noin viikon käytön jälkeen lusikka on oppinut reagoimaan käyttäjänsä käden liikkeisiin nopeasti ja tarkasti. Ruokailu sujuu helpommin ja itsenäisemmin. 

Turvalliset materiaalit:

  • sileä ja kolhunkestävä Tritan-kuori, joka on BPA-vapaata polykarbonaattia
  • silikonikaulus, jossa sairaalatasoinen antibakteerinen koostumus eli lusikka on turvallinen elintarvikekäytössä
  • vaihtopää ruostumatonta terästä

Gyenno Lite on erittäin pieni ja kevyt - se painaa vain 130 g. Silti tähän pieneen kuoreen on mahdutettu paljon älykästä huipputeknologiaa. Käytännössä lusikan sisällä on pieni tietokone. 

Gyenno-lusikoiden teknisessä toteutuksessa on hyödynnetty sähköistä magneettia, eli jos käyttäjällä on sydämentahdistin, EI lusikan käyttö siinä tapauksessa ole suositeltavaa.

Laite siirtyy valmiustilaan automaattisesti, kun lusikkaa ei käytetä eli virrankulutus on minimoitu ja siten saatu akku kestämään pidempään (täydellä akulla 3 ateriaa päivässä,  max. 180 min).

Toimitus sisältää lusikan, haarukan ja USB-C-latauskaapelin. Tuotteella on 12 kk takuu.

Nykyään näitä pienlaitteita voi ladata tietokoneella (USB-C-kaapeli) tai sellaisilla puhelimen latureilla, joissa on micro-USB-pää. Jos käyttäjä ei halua ladata laitetta tietokoneella vaan verkkovirralla, voi hän kytkeä toimitukseen sisältyvän USB-C-kaapelin erilliseen verkkovirtalaturiin. Yleensä näitä latureita löytyy kotoa useita kappaleita emmekä halua kuormittaa ympäristöä turhilla latureilla. Siksi Gyennon toimitukseen ei sisälly tätä erillistä verkkovirtalaturia. Jos käyttäjällä ei ole sopivaa verkkovirtalaturia ennestään, voi hän hankkia verkkovirtalaturin esim. Verkkokauppa.comista: micro-usb-laturi

Tässä linkki käyttäjäkokemukseen (video)...

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua