Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

EN-shop on EN-Apuvälineiden ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Suomen Elevaattoritekniikka Oy / EN-Apuvälineet (Y 0704672-2, Sillankorvankatu 25, 05810 Hyvinkää, 019 469 312). EN-Apuvälineet pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland. Voit maksaa ostokset pankkitunnuksilla.


Toimitus ja toimituskulut

Toimitukset hoidetaan Postin Smartpost-palvelun kautta, postituskulu 7,90 €/lähetys. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. 


Toimitusaika

Toimitusaika on 5 - 7 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautuksesta on aina sovittava erikseen kauppiaan kanssa sähköpostitse info@en-apv.com.


Asiakasrekisteri

Pidätämme oikeuden käyttää vapaaehtoisesti antamiasi yhteystietoja omaan markkinointiimme ja halutessasi myös Uutiskirjejakeluun. Emme luovuta tietojasi ulkopuolisille! Voit milloin tahansa perua uutiskirjetilauksesi tai poistaa asiakastilisi. Tarkemmat ohjeet ja toimintatapamme löydät Tietosuojaselosteestamme.


Erimielisyydet kuluttajakaupassa

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.


EN-shop / asiakaspalvelu
p. 019 469 312
info@en-apv.com


Hyvinkäällä 5.12.2018